Grundkurs i filler

Grundkurs i Filler

I vår grundkurs lär du dig att behandla de vanligaste åldringssymptomen såsom glabella och nasolabialveck men även hur man behandlar acneärr Kursen är både teoretiskt och praktiskt uppbyggd under handledning av en läkare alt. specialistsjuksköterska som är expert på området.

Till skillnad från vanliga grundkurser så är det här en mer omfattande introduktionskurs. Du lär dig inte bara att injicera effektivt, utan kursen ger dig även den bakgrundsinformation och de färdigheter som du behöver för att kunna erbjuda dina patienter professionell service. Vi går även igen hur du startar eget, hur ett samabete ser ut på klinik eller salong.

Grundkursen täcker allt ifrån medicinska aspekter såsom ansiktets anatomi, information om eventuella komplikationer och hur man förebygger dessa, danger zones, indikationer och kontraindikationer till att konsultera, föra journal och samtycke enligt personuppgiftslagen. Du får även lära dig hur man använder hyaluronidase för att lösa upp filler vid komplikationer och akutfall.


Ansökningskriterier:Du skall vara legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska

Pris:
14.800kr
Inkl moms: 18.500kr