Estetisk Utbildare

 • Monica Hedberg - Estetisk Utbildare

  Monica Hedberg – Utbildningsdirektör

  Monica är estetisk utbildare och utbildningsansvarig för samtliga kurser på Inject Academy. Hon är i grunden utbildad sjuksköterska med vidareutbildning i anestesi och intensivvård och har mångårig erfarenhet av arbete i både offentlig och privat sjukvårdssektor. Vidare är hon utbildad i styrelsearbete på olika nivåer och har flerårig erfarenhet från att ha arbetat som styrelseproffs i både privata och kommunala bolag i Sverige och USA samt branschorganisationen Vårdföretagarna. 2007 vann hon pris som årets kvinnliga företagare i Uppsala län. Monica är även invald i fullmäktige i Sophiahemmet.

  ”Jag vill intensifiera Inject Academys ambition att bygga ett koncept som attraherar de bästa i branschen och som innehåller de bästa och mest kvalitetssäkrade produkterna. Vi bygger en utbildningsverksamhet där kunder och behandlare kan känna sig trygga.
  Kvalitet och kunskap i kombination är den bästa vägen till lyckosamma och hållbara behandlingar.”

 • Gillian Kling - Estetisk Utbildare

  Gillian Kling – Utbildande sjuksköterska

  Gillian Kling är estetisk utbildare och utbildad sjuksköterska och har under många år arbetat som operationssköterska med mikrokirurgi till rekonstruktiv plastikkirurgi. Gillian har specialiserat sig inom estetik och laser och hon var en av de första i Sverige att arbeta med IPL. Vidare har Gillian specialutbildat sig i fillers och botulinum toxin och har gått flera mastersutbildningar och har omfattande kunskap och vana att arbeta med olika varumärken. Gillian är också styrelsemedlem i REBS, Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige.

 • Victor Garcia - Estetisk Utbildare

  Victor Garcia – Utbildande läkare

  Victor Garcia är estetisk utbildare och utbildad läkare samt specialist i allmänmedicin. Han har lång erfarenhet från arbete inom företagshälsovård samt ungdomsmottagningar, där han arbetat med STI, hudsjukdommar och andrologi. Vidare är han utbildad i lasermedicin, IPL, kryolipolys, AWT och estetiska injektionsbehandlingar. Sedan 2003 är han verksam som privatläkare och började 2005 arbeta med Estetisk medicin. Victor deltar regelbundet i workshops inom Estetisk medicin både i Sverige och utomlands där han utvecklar sina kunskaper med de senaste teknikerna. Victor sitter även i styrelsen i REBS, Rådet för estetiska behandlingar i Sverige.

 • Susanne Saarinen - Estetisk Utbildare

  Susanne Saarinen – Utbildande läkare

  Susanne Saarinen är estetisk utbildare och utbildad läkare. Mellan 1998 -2002 forskar ST inom medicinsk gastroenterologi och hepatologi. Sedan 2002 verksam inom allmänmedicin och blev färdig specialist 2006. Hon har arbetat inom kirurgi, medicinsk gastroenterologi och hepatologi på Gastrocentrum vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Sedan 2010 arbetar hon med estetiska behandlingar och 2011 startade hon Sagakliniken. Susanne är styrelsemedlem i REBS, Rådet för estetiska behandlingar i Sverige.

  ”Min vision är att förbättra utan att förändra och tycker att det viktigaste är att sätta patientsäkerheten främst.”

 • Sadia Eliassi - Estetisk Utbildare

  Sadie Eliassi – Tandläkare

  Sadie Eliassi är estetisk utbildare och har tandläkarexamen från Karolinska Institutet. Hon har arbetat med allmäntandvård, akuttandvård, estetiska injektionsbehandlingar, oral kirurgi samt undervisning på tandläkarprogrammet. Forskar inom postoperativ smärta.
  Författaren bakom den vetenskapliga artikeln ”Kirurgisk färdighetsträning inför visdomstandskirurgi”.
  Sadie har ett stort intresse för oral kirurgi och estetiska behandlingar, samt har genomgått merparten av tillgängliga vidareutbildningar. A dato, kontinuerligt verksam inom estetiska behandlingar i ansiktsregionen. Styrelsemedlem i REBS Rådet för Estetiska Behandingar I Sverige.

 • Joel Touma - Estetisk Utbildare

  Joel Touma – Läkare

  Joel Touma är estetisk utbildare och ST-läkare i generell kirurgi vid Akershus Universitetssjukhus, Norge.
  Forskar inom bröstcancer och är delaktig i ett internationellt samarbetsprojekt mellan Karolinska universitetssjukhuset och Ahus Universitetssjukhus. Han ämnar specialisera sig i bröst- och endokrinkirurgi samt onkoplastiskkirurgi.
  Har en bred erfarenhet inom ansiktsestetik och är chefsutbildare i all form av injektionsteknik med botulinum toxin, filler och PDO-trådar.
  Styrelsemedlem i REBS Rådet för Estetiska Behandlingar I Sverige.

 • Nuria Civill - Estetisk Utbildare

  Nuria Civill – Läkare

  Nuria Civill är estetisk utbildare och har läkarexamen från Karolinska Institutet samt specialistkompetens. Har arbetat med internmedicin, akutmedicin och kirurgi.
  Sedan åtta år även med sitt special intresse för icke kirurgiska estetiska behandlingar. Nuria har kontinuerligt genomgått vidareutbildningar för att ständigt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken och kunskapen.
  Medlem i REBS.

 • Christian Vojin - Estetisk Utbildare

  Christian Vojin – Läkare

  Christian Vojin är estetisk utbildare och har läkarexamen från Göteborgs medicinska universitet. Har sedan slutet av 1980-talet arbetat inom plastikkirurgi, allmänkirurgi, neurokirurgi och även utbildats till ortoped- och traumakirurg.
  Har sedan mitten av 1990-talet arbetat med fillers och botulinumtoxin typ A. Startade 2010 Kolmårdens privatklinik. En av de första läkarna i Skandinavien att under 2013 börja med trådlyftet V Soft Lift. Har utbildat läkare i trådlyft från England, Holland, Tyskland och Sverige.
  Certifierad läkare i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige.

 • Jean-Pierre Amsellem - Estetisk Utbildare

  Jean-Pierre Amsellem – Utbildande läkare/plastikkirurg

  Dr. Jean-Pierre Amsellem är estetisk utbildare och utbildad läkare vid Université de Bordeaux. Han är specialiserad inom estetik och plastik och är medlem i Société Francaise de Lipoplastie (S.F.I) och Société Francaise de Chirurgie Esthétique (SFCE) som är de Franska föreningarna för fettskulptering och estetisk kirurgi. Jean-Pierre reser världen över och håller föredrag samt är författare till bland annat boken Beauty is in the fat.

 • Ehsan Abdi - Estetisk Utbildare

  Ehsan Abdi – Leg. sjuksköterska

  Ehsan Abdi är estetisk utbildare och är en av Europas mest eftertraktade läppexperter som behandlar med en egen utvecklad teknik. Ehsan började sin karriär som ambulansjuksköterska och blev sedan specialiserad narkossjuksköterska. Idag utför Ehsan behandlingar på kliniker både i Sverige och i hela Europa. Han har över 7000 följare på sitt Instagram konto beautybyessy. Han är känd för sin grundliga analys och metod för att bygga upp och skulptera vackra läppar i flera steg.

 • Sadeq Mohammed-Ali - Läkare

  Sadeq Mohammed-Ali – Läkare