« Bakåt

Läppworkshop med Ehsan Abdi


Kursbeskrivning

Läppworkshop med Ehsan Abdi
Läppworkshop med Läppexperten Ehsan Abdi

Läppworkshop - Läppar Avancerad Kurs - Med Ehsan Abdi - Pris: 2 000 kr ex. moms

Läppworkshop med Ehsan Abdi - är kursen som är specifikt utformad för att ge dig en mer avancerad praktisk och teoretisk kunskap i hur man utför en framgångsrik läppförstoring, läppkonturering samt behandling av marionettlinjer.


Avancerad kurs i läppar med Ehsan Abdi

Ehsan är en av Europas mest eftertraktade läppexperter och behandlar med en egen, utvecklad teknik. Ehsan började sin karriär som ambulansjuksköterska och blev sedan specialiserad narkossjuksköterska. Idag utför Ehsan behandlingar på kliniker både i Sverige och i hela Europa.

“Det gäller att snabbt analysera en läpp och förstå hur man kombinerar olika tekniker för bästa möjliga resultat. Många gånger har kunden gammal filler som måste lösas upp. När detta är gjort, bygger jag upp läppen under flera behandlingar. Det är viktigt att förstå de anatomiska begränsningarna som kan ställa till problem. Mitt mål är en fyllig, vacker, naturlig läpp som passar personens ansikte”.


Expert Lip Workshop med Ehsan Abdi

Ehsan är känd för sin grundliga analys och metod för att bygga upp och skulptera vackra läppar i flera steg. Under workshopen får du se flera filmer och live-behandlingar av Ehsan. Han förklarar hur man analyserar läppar, hur man löser upp en filler och hur man bygger på nytt med olika tekniker.

Vi bjuder på fika, och efter workshop får du med dig:
  • Certficate of Attendance

Ansökningskriterier:
Du skall vara legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

OBS anmälan är bindande. 

» Filler – Grundkurs
» Filler – Läppar Avancerad Kurs
» Filler – Tear Trough och Näsa Expertkurs
» Alla kurser
» REBS

Tid

1 dag, 13:00 - 17:00

Pris

Deltagaravgift 2 500 SEK inkl moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen