« Bakåt

Carboxy Workshop


Kursbeskrivning

Carboxy Workshop
Carboxy Workshop - Kurs i Carboxy Therapy

Carboxy Workshop – Pris: 1 200 kr ex. moms

Carboxy Workshop - är en koldioxidbehandling - Carboxy Therapy - för flera indikationer. Behandlingen förbättrar hudens elasticitet, mikrocirkulation samt uppkomsten av fina linjer och rynkor. Carboxy är en allsidig behandling då den reducerar påsar och mörka ringar under ögonen och fett under hakan. När man med Carboxy skjuter in CO2 strax under hudens yta tolkar kroppen detta som ett syreunderskott. Kroppen svarar genom att öka blodflödet och uppmuntrar till produktion av nya blodkärl. Detta ger en ökning av syre och näringsämnen till det behandlade området och förbättrar cirkulationen, vilket resulterar i cellåterställning.

Kurs i Carboxy Therapy

Smarta kliniker erbjuder Carboxy då den erbjuder en lång lista på effektiva behandlingar med även kroppsbehandlingar som reducering av celluliter på rumpan, låren, och magen. Hudbristningar på rumpan, låren, magen och bröst. Samt behandling av lokala fettansamlingar t.ex. vid knän och på magen.

Vill du öka utbudet på flera efterfrågade behandlingar med endast en apparat så är Carboxy ett måste.

Vår Carboxyapparat som du utbildas i har ett pris på 40 000 kr.
En Carboxy behandling på 10 minuter kostar 1500 kr.
Materialkostnad 50 kr.
Vi bjuder på fika.

Efter vår Carboxy Workshop får du med dig:
  • Certificate of Attendance

Ansökningskriterier:
Du skall vara legitimerad läkare eller tandläkare. Är du leg. sjuksköterska krävs ett skriftligt intyg från den läkare som är medicinskt ansvarig på din klinik.

OBS anmälan är bindande. 

» Alla kurser
» REBS

Tid

1 dag, 13:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 1 500 SEK inkl moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen